7. august 2020
Store danske musikstjerner som Lars Lillholt har igennem årene holdt mange velbesøgte koncerter på Pottegården.
gallery icon

Se billedserie

Store danske musikstjerner som Lars Lillholt har igennem årene holdt mange velbesøgte koncerter på Pottegården.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt spille- og spisested lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt spille- og spisested lukker
Odsherred - 14. august 2019 kl. 12:13
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ham, der banker på døren skal være fuld af gode ideer, han skal have en masse energi, være multihåndværker, og så skal han være villig til at arbejde bagdelen ud af bukserne. Hver eneste dag, særligt om sommeren.

Sådan lyder det fra Ultik Hansen, når man spørger til, hvad der skal til for at få lov til at drive det kendte spille- og spisestedet Pottegården, i Ellinge Lyng, videre.

Han har sammen med sin kone Kate Jensen drevet det populære sted, hvor kendte danske kunstnere med stor glæde spiller år efter år til ofte udsolgte koncerter, i 43 år, men snart slutter det.

På lørdag holder de koncert med sanegeren Mike Andersen og Jens Kristian Dam, og der er stadig billetter, og weekenden efter med det kendte danske band Hush, men så er det slut.

Hele september holder de lukket, for de skal ud at sejle, og når de sidste gæster har spist op søndag i efterårsferien, så slutter en epoke i Odsherred. Ulrik hansen lover dog, at parret vil overveje om de i ny og næ vil arrangere en koncert eller to, men ellers har de fået nok.

»Vi kan ikke sælge stedet, det tror jeg ikke på, så vi bliver boende. Men kom den rigtige person, der vil drive stedet videre, så er vi da interesserede, for vi har ikke behov for at blive boende her. Men det er en stor bunke gamle bygninger, og man skal være indstillet på, at man selv skal kunne klare det hele, og jeg tror desværre ikke rigtig på, at den slags findes længere, for vi er en uddøende race,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Det travle og entreprenante ægtepar håber, at de i fremtiden kan få brugt deres sejlbåd mere end hidtil, og skulle de få lyst til en tur til Færøerne, hvor de tidligere har holdt ferie, så bliver det også med skib, dog den lidt større slags, der sejler i fast rutefart til Færøerne, for CO2 regnskabet skal balancere, og så skal de overveje om der skal holdes flere koncerter.

»Musikeren Allan Olsen har spurgt om ikke han må spille her igen til næste år, men nu må vi lige vente og se, hvad vores mavefornemmelse fortæller os, for vi skal prøve at opleve Danmark mens der er lyse nætter,« siger Ulrik Hansen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk