15. juni 2021
Vig Kræmmermarked skulle have åbnet til påske men er udskudt på grund af forsamlings-restriktionerne - foreløbig til 1. august. Og nu droppes Pan B om et lille, indhegnet marked i Vig by. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Vig Kræmmermarked skulle have åbnet til påske men er udskudt på grund af forsamlings-restriktionerne - foreløbig til 1. august. Og nu droppes Pan B om et lille, indhegnet marked i Vig by. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt kræmmermarkeds Plan B er nu droppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt kræmmermarkeds Plan B er nu droppet
Odsherred - 09. juni 2021 kl. 08:34
Af Stefan Andreasen

Foreningen Vig Tuske- og Kræmmermarked dropper nu planen om et lille, indhegnet kræmmermarked på Peterspladsen i Vig by som en Plan B, mens arrangørerne venter på, at forsamlings-restriktionerne hæves, så de almindelige, lørdags- og onsdagsmarkeder på kræmmerpladsen kan åbne for i år.

- Det bliver noget frygteligt noget, hvis vi skal til at spærre af og tjekke coronapas og tælle, at der kun er det antal kunder inde, der må være på pladsen. Så den tanke dropper vi, siger Jørgen Preuss fra Foreningen Vig Tuske- og Kræmmermarkeds corona-udvalg.

- Det bliver simpelthen for småt med antal kræmmere og kunder på den lille plads oppe i byen - som reglerne er lige nu.

- Og alt for meget besvær med at kontrollere. Så vi venter og håber, at de letter på restriktionerne senere på sommeren, så vi kan komme i gang med de almindelige kræmmermarkeder på markedspladsen. ellers må vi vente til næste år, hvor de forhåbentlig har åbnet for det hele, siger Jørgen Preuss.

Foreløbig er de almindelige lørdags- og onsdagsmarkedsdage på kræmmerpladsen sat på pause indtil 1. august, med mindre der pludselig viser sig en ny åbning i restriktionerne.

- Så afhænger det helt af, om der er forsamlingsforbud til den tid, og om der skal sektions-inddeles, for det kan vi slet ikke styre på sådan et stort kræmmermarked, siger torvemester Søren Helbo.

Vig Tuske- og Kræmmermarked har tvunget af restriktionerne aflyst det tre dage lange Vig Sommermarked i august med koncerter i det store markedstelt.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk