20. juni 2021
Keld og Hilda Heick optrådte tirsdag på Plejecentret Bakkegården i Hørve. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Keld og Hilda Heick optrådte tirsdag på Plejecentret Bakkegården i Hørve. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Keld & Hilda sang på Bakkegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keld & Hilda sang på Bakkegården
Odsherred - 08. juni 2021 kl. 19:27
Af Torben Andersen

Langsomt begynder verden at ligne sig selv igen efter 15 måneder med corona-restriktioner. Og på Plejecenter Bakkegården samledes beboerne tirsdag for første gang siden begyndelsen af 2020 til et fællesarrangement - med popduoen Keld og Hilda Heick. Og hvilken fest det var for beboerne og de ansatte! Overalt glade og lykkelige ansigter over samværet og velkendte sange, som der blev skrålet, klappet og danset godt til.

Keld og Hilda Heick spillede i over en time, og det faldt tydeligvis i beboernes smag. Rækken af sange, som alle danskere over en vis alder kender, er jo alenlang.

Duoen var helt i øjenhøjde med publikum, Keld stående med sin guitar, Hilda vandrende smilende og syngende rundt blandt beboerne og ansatte.

- Vi er så gamle, at vi er blevet vaccineret. Der skal jo også være nogle fordele ved at være gammel, lød det med et stort grin fra 74-årige Keld Heick.

Der kom ekstra gang på dansegulvet og i stemmebåndene, da parret spillede et Giro 413-medley med numre som »Smilende Sussi«, »Sommer og sol«, »Kald det kærlighed«, »Gid du var i Skanderborg« og »Lille sommerfugl«. Og der blev skruet op for volumen, da Keld og Hilda Heick spillede »Ved landsbyens gadekær« og »Vi går hånd i hånd gennem livet, du og jeg«.

Aktivitetsmedarbejer Margit Philipsen oplyser, at der i flere måneder har været aktiviteter for beboerne i mindre enheder.

- Jeg tror, at beboerne har været lidt ensomme under coronaen. De har savnet nogle af de lidt større arrangementer, hvor man mødes på kryds og tværs. Alle kender Keld og Hilda, så de har virkelig set frem til denne dag, sagde Margit Philipsen lige inden duoen indtog scenen.

Tania Fledelius, Bakkegårdens leder, var meget tilfreds med arrangementet, som dog ikke var helt åbent, idet pårørende ikke havde adgang.

-Det var noget, som alle havde ventet længe på. Det skaber glæde og livskvalitet. Beboerne kender Keld og Hildas sange, og parret har en god energi. De er super kompetente og enormt nærværende i det, de gør. Og det viste de til fulde, så det var en dejlig eftermiddag, smilte Tania Fledelius.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk