27. november 2020
De tre nominerende til Odsherred Påskønner 2020 er Åse Christensen, Michael Andersen og Tom Keller Bruen. Foto: Odsherred Kommune
De tre nominerende til Odsherred Påskønner 2020 er Åse Christensen, Michael Andersen og Tom Keller Bruen. Foto: Odsherred Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidaterne til Odsherred Påskønner prisen 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidaterne til Odsherred Påskønner prisen 2020
Odsherred - 23. oktober 2020 kl. 20:58
Af Jesper Danscher

OdsHædring 2020 bliver i år ikke afviklet som en fysisk fest i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter fredag den 13. november, som oprindelig planlagt, på grund af Covid-19-pandemien.

I stedet præsenteres de forskellige kandidater op nettet. Her har Styregruppen modtaget mange forslag til kategorien Odsherred påskønner og har udvalgt tre nominerede, som bliver præsenteret i en video, der ligger på kommunens hjemme- og Facebook-side.

Alle kan afgive en stemme på deres favorit blandt de tre nominerede, som er Åse Christensen, Kollekolle, Tom Keller Bruun, Rørvig, og Michael Andersen, Høve.

Åse Christensen, Kollekolle, er en ildsjæl, der har arbejdet for at sætte miljøet mere på dagsordenen i Odsherred. Hun har de seneste år organiseret frivillige borger til at skabe projekt »Skønhed og Skrald« i Vig. Hun er en holdspiller med stort initiativ.

Michael Andersen, Høve, har de sidste mere end 20 år været aktiv i Høve Bylaug. Han sætter fællesskabet og sin by højest på sin dagsorden. Han er empatisk og betænksom og tænker altid inkluderende i forhold til de svageste medborgere.

Tom Keller Bruun, Rørvig, er en utroligt virkelysten person med stort engagement i lokalsamfundet og især i Rørvig Mølle. Han yder et stort og dynamisk arbejde, både i forbindelse med Rørvig Mølle, foreningslivet og Vig Festival.

Der kan stemmes på siden: odsherred.dk/odsherred-paaskoenner-2020-stem-paa-din-favorit. Du kan stemme én gang og frem til 4. november.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk