6. august 2020
Venstres gruppeformand i byrådet i Odsherred Kommune, Mathis Hansen, er ikke imponeret over forvaltningens og borgmesterens økonomistyring.
Venstres gruppeformand i byrådet i Odsherred Kommune, Mathis Hansen, er ikke imponeret over forvaltningens og borgmesterens økonomistyring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalder kommunaldirektørs beregninger for mystiske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalder kommunaldirektørs beregninger for mystiske
Opdateret 10. september 2019 kl. 12:27
Odsherred - 10. september 2019 kl. 11:53
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester Thomas Adelskov (S), fra Odsherred Kommune, slår igen og igen fast, at udligningssystemet er skævt i Danmark, og samtidig ved han først om en uges tid, hvad den nye kommuneaftale mellem regering og Kommunernes Landsforening, KL, kommer til at betyde for Odsherred Kommunes økonomiske situation.

Men i Venstres byrådsgruppe er der mildt skrevet ikke rosende ord til forvaltningens håndtering af kommunens økonomi, og særligt en udmelding fra kommunaldirketøren om, at der vil komme 10 mio. kr. ekstra i kassen fra udefinerede ejendomssalg, og at der ved årets slutning vil være en massiv styrkelse af kassebeholdningen vækker undren.

»Det er bekymrende, at vi skal gemme os bag ved en forventning om diffuse indtægter ved endnu ikke opnåede ejendomssalg, samt en mystisk beregning, der trods merforbrug viser en styrkelse af kassebeholdningen. Vi er i hele gruppen meget bekymrede for den økonomiske situation i kommunen, og vi er bange for, at der er en forventning om, at den nye aftale mellem KL og regeringen vil blive brugt som den store frelser,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk