25. januar 2021
Krydset er sat i kalenderen, men endnu er det ikke afgjort, hvor mange publikummer der må lukkes ind, når Lars Lilholt Band giver koncert på kræmmerpladsen i Vig næste sommer. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Krydset er sat i kalenderen, men endnu er det ikke afgjort, hvor mange publikummer der må lukkes ind, når Lars Lilholt Band giver koncert på kræmmerpladsen i Vig næste sommer. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der sat dato på Lilholt-koncerten i Vig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der sat dato på Lilholt-koncerten i Vig
Opdateret 03. december 2020 kl. 15:04
Odsherred - 03. december 2020 kl. 09:25
Af Stefan Andreasen

Krydset er sat i kalenderen, men endnu er det ikke afgjort, hvor mange publikummer der må lukkes ind.

Lars Lilholt Band har nu indgået aftale med FK Odsherred, Vig Familieby og Vig Tuske- og Kræmmermarked om en openair-koncert til næste sommer.

- Foreløbig har vi aftalt, at Lars Lilholt giver koncert på kræmmerpladsen i Vig fredag den 30. juli 2021.

- Så må vi hen ad vejen finde ud af, hvor stor koncerten skal være, alt efter hvilke restriktioner der gælder til den tid, siger Torben Møller, FK Odsherred.

- Bands og bookere vil meget gerne indgå aftaler om koncerter for tiden; de er begyndt at arbejde med koncerter, hvor der ikke er så stort gear med, for at tilpasse sig arrangørernes behov lige nu.

- Det gælder også Lars Lilholt - vi er i dialog med ham om forskellige set-ups, som kan komme på tale - 500 gæster, 1000 gæster, eller 2000 som vi plejer. Men vi er forberedt på, at det kan blive de 500, og det er klart, at det så må påvirke den pris, vi forhandler om, siger Torben Møller.

Den planlagte koncert med Lars Lilholt Band i juli i år på kræmmerpladsen i Vig blev ramt af forbuddet mod større forsamlinger og aflyst.

Tidligere var det en fast tradition med Lilholt-koncerter på Pottegårdens parkeringsplads på Ellinge Lyng i juli, men efter Pottegårdens lukning er koncerten rykket til kræmmerpladsen i Vig.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk