1. juni 2020
Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er klar med en særlig corona vielse, for at hjælpe brudepar med at blive viet.
Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er klar med en særlig corona vielse, for at hjælpe brudepar med at blive viet.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærligheden blomstrer trods corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærligheden blomstrer trods corona
Opdateret 28. marts 2020 kl. 12:23
Odsherred - 28. marts 2020 kl. 12:07
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det meste af samfundet er bragt til standsning for at bekæmpe virkninger af den igangværende corona epidemi.Men kærligheden blomstrer fortsat, og Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov (S), er klar til at hjælpe den godt på vej.

Derfor har han sagt ja til at foretage enkelte særlige vielser tilrettelagt efter forholdene.Nul håndtryk, god afstand, og hvis vejret tillader det bliver vielsen holdt i det fri foran rådhuset i Højby, eller i byrådssalen.

Kun brudeparret selv, to vidner og borgmesteren må deltage, og borgmesteren fortæller, at han har flere af sådanne vielser op mod påske, blandt andet næste lørdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk