24. maj 2019
Vig Festival afslører fem navne fra programmet for 2019.
gallery icon

Se billedserie

Vig Festival afslører fem navne fra programmet for 2019.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jule-billetsalg for fuld fart: Festival afslører flere musiknavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jule-billetsalg for fuld fart: Festival afslører flere musiknavne
Odsherred - 14. december 2018 kl. 10:01
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aqua er med 28 millioner solgte plader og stor international gennemslagskraft den mest succesfulde danske gruppe nogensinde - Vig Festival afslører nu, at Lene Nystrøm, René Dif, Claus Norréen og Søren Rasted kommer på festivalens store scene i 2019 som ét af trækplastrene.

Bandet blev opløst i 2001 på grund af begyndende gnidninger, men tiden læger alle sår, og i 2008 blev Aqua gendannet og turnerer fortsat.

Gruppen Gnags har - med frontmand Peter A.G. som krumtap - eksisteret siden 1966 med en del udskiftninger og pauser. I flere år har gruppen talt om, at nu var det nok tid til afskedsturnéen. Men opstramning af gamle hits har givet ny energi, og Gnags vender i 2019 tilbage til Vig Festivals Store Scene med kampkraft og nyt stort sceneshow.

- Der skal for alvor fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor. Alt det, vi gør af glæde ved at gøre det, lyder det muntert fra Peter A.G.

Samtidig afslører Vig Festival fra programmet det roste post-punkband The Minds Of 99, der tidligere har gæstet festivalen med karismatiske Niels Brandt i vokal front.

Festen og fornøjeligheden og kasket-viften i luften er sikret, når Sømændene vender tilbage til Vig Festival i 2019 og går i land på Store Scene og sender kaskader af bølgende humør-musik ud over publikum.

Desuden afslører Vig Festival i denne omgang rap-duoen Benal, bestående af rapper Benjamin Hav og producer Albert.

Salget af julebilletter til særpris er eksploderet efter afsløringen af Nephew til Vig Festival 2019. Der er kun 500 af de 3000 tilbage, oplyser formand Ole Larsen.

- Jeg regner med, at de er væk mandag eller tirsdag, skønner formanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk