28. juli 2021
Erik Larsen i midten overlader rattet i sin lastbil til Frederik Nielsen til venstre, der er søn af Jørn Nielsen. Foto: Preben Moth
Erik Larsen i midten overlader rattet i sin lastbil til Frederik Nielsen til venstre, der er søn af Jørn Nielsen. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jørn er ny ejer af Erik´s Container

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørn er ny ejer af Erik´s Container
Odsherred - 20. juni 2021 kl. 17:31
Af Preben Moth

Erik Larsen har kørt lastbil siden han var 18 år og de sidste 23 år med sit eget firma, Erik´s Container, men 1. juli overlader han rattet til en anden.

Det er vognmand Jørn Nielsen, Højby, der overtager firmaet, og det er hans søn Frederik, der skal overtage Erik Larsens lastbil og de 27 containere og Frederik bliver dermed 3. generation i familiens vognmandsfirma.

Vognmandsfirmaet blev startet af Preben Nielsen i 1972, senere overtog sønnen Jørn Nielsen og han driver det fortsat.

- Vi fortsætter i samme gode stil, som Erik har gjort det, hvor vi tager os af affald, grene, nedrivninger, asbesttage, grus og sten til alle og vi har hele tiden 10 containere ude hos blandt andet tømrere og ved kirkegårde.

- Jeg har gemt en række gode opgaver til Frederik, for han skal med mig rundt en uges tid og se hvordan det foregår hos mig, og han skal også lære at køre med den kran, der kan monteres på lastbilen, siger Erik Larsen, der også lader Frederik overtage tlf. nummeret 20232511.

Der er reception i anledning af overtagelsen lørdag den 3. juli kl. 13-17 på Industrilyngen 16 i Højby med pølser og andet godt til ganen.

Dette bliver også den nye adresse for Erik´s Container.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk