18. oktober 2019
Ole Kock Hansen er igen i spidsen for »A Very Big Band« på kræmmerpladsen i Rørvig, i år med Bobo Moreno i vokal front. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Ole Kock Hansen er igen i spidsen for »A Very Big Band« på kræmmerpladsen i Rørvig, i år med Bobo Moreno i vokal front. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz-festival: Sommerens program er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz-festival: Sommerens program er på plads
Odsherred - 10. maj 2019 kl. 12:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidste fonds- og sponsormidler er nu i hus, og Knud Skriver og Erik Pedersen, arrangører af Nykøbing-Rørvig Jazz Festival, kan glæde sig over et samlet beløb på op mod 150.000 kr. til de i alt syv koncerter i festival-dagene 31. juli til 1. august.

- Vi har aldrig fået så mange penge før, og derfor kan vi både have et bigband og en septet på programmet, siger en glad Knud Skriver og erklærer, at festval-programmet nu er klar.

Danmarks førende jazz-crooner Bobo Moreno er i front for Ole Kock Hansens »A Very Big Band« - ét af de mest velspillende big bands i landet - til koncerten på kræmmerpladsen i Rørvig.

I Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland spiller den internationalt kendte svenske pianist Lars Jansson nordisk jazz med sin trio med Thomas Fonnesbæk, bas, og Poul Svanberg, trommer, og tenor-saxofonist Hans Ulrik som gæst.

Trommeslager Snorre Kirk har samlet en septet med blandt andre Jan Harbeck, tenorsax, Magnus Hjorth, piano, og Lasse Mørch, bas, til afslutningskoncerten på Rørvig Havn.

Leif Juul Jørgensen & Danish Jazz Quartet spiller til kombinationen af Geopark Festival-åbning og jazz-festival den 1. august. Sejt swingende jazz med Montmartre-legenderne Leif Juul Jørgensen, klarinet, og Alex Riel, trommer, og Søren Kristiansen på piano og Jesper Lundgaard, bas.

Carl & Thomas, alias de musikalske spasmagere Carl Quist Møller og Thomas Sandberg, kommer til Odsherred Teater i Nykøbing med det børnejazz-show, som de har optrådt med til festivalen »Krudtuglejazz« under Copenhagen Jazz Festival.

I Lokalkompagniets gårdhave i Nykøbing Sjælland spiller Skriver Kvintetten med altsaxofonist Jens Søndergaard som gæst - Ole Matthiessen på piano, Niels W. Knudsen, bas, Niels Oldin, tenorsax, og Knud Skriver, trommer.

Nykøbing-Rørvig Jazz Festival byder også traditio­nen tro på »Morgenbadejazz« på Rørvig Havn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk