7. december 2019
Forsanger Jens Unmack i front for Love Shop til intimkoncert i Kulturhus Pakhuset i september. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Forsanger Jens Unmack i front for Love Shop til intimkoncert i Kulturhus Pakhuset i september. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intim-koncert med Love Shop som trækplaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intim-koncert med Love Shop som trækplaster
Opdateret 08. august 2019 kl. 13:27
Odsherred - 07. august 2019 kl. 16:55
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Intim-koncerter med store navne som Love Shop, Ida Corr, Billy Cross, Indra og Bobo Moreno er blikfang i det nye program-katalog, som Odsherred Biblioteker og Kulturhuse - tilsammen syv filialer - udsender i næste uge.

Syv travle mødesteder, der udover koncerter, kunstudstillinger, forfatter-møder, folkekøkken, biblioteks-besøg, borgerservice og morgensang tilbyder et væld af aktiviteter i den kommende sæson.

Fredag den 27. september er Jens Unmack i front for Love Shop til koncerten i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland, hvor der blandt andet vil blive spillet musik fra det nye, anmelderroste album »Brænder Boksen Med Smukke Ting«.

Ida Corr viser nye sider af sig selv, når hun til koncerten i Kulturhus Pakhuset fredag den 20. september giver akustiske versioner af sine sange.

Billy Cross er solo, når han fredag den 15. november giver koncert i Egebjerg Kultur & Forsamlingshus.

Indra Rios-Moore er i vokal front i det anmelderroste projekt Indra, derudover egne numre fortolker David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington. Med sig til koncerten fredag den 25. oktober i Kulturhus Pakhuset har sangerinden Benjamin Trærup, saxofon, Thomas Sejthen, bas, og Uffe Steen, guitar.

Crooneren Bobo Moreno har uopslidelig jazz og pop på programmet, når han lørdag den 16. november i Kulturhus Pakhuset giver koncert med en kvintet med Dorthe Zielke, trompet, Steen Hansen, trombone, Søren Bebe, piano, Kasper Tagel, bas, og Lisbeth Diers, trommer.

I det nye program-katalog kan man også læse om kunstudstillingerne i PakhusGalleriet, der blandt andet byder på jubilæumsudstilling med kunstnergruppen HESK og udstilling med tegner-gruppen TEIKEN.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk