17. januar 2019
Nancy Sørensen (t.v.) da hun tidligere i år overrakte årets mangfoldighedspris til Julie Jensen fra Nykøbing IF.
Nancy Sørensen (t.v.) da hun tidligere i år overrakte årets mangfoldighedspris til Julie Jensen fra Nykøbing IF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Integrations-formand stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Integrations-formand stopper
Odsherred - 14. juni 2018 kl. 14:27
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom som en overraskelse for mange, da Odsherred Kommune torsdag udsendte en kortfattet melding om, at formanden for integrationsrådet gennem de sidste fire år, Nancy Sørensen, trækker sig fra formandsposten og sin plads i rådet med udgangen af juni måned.

Nancy Sørensen har siddet i integrationsrådet i 11 år. Hun stammer oprindeligt fra Tanzania og bor i Nykøbing. Det havde ved redaktionsens slutning ikke været muligt at få en kommentar fra den afgående formand, men flere kilder oplyser til Nordvestnyt, at beslutningen om at stoppe midt i en valgperiode er blevet truffet af familiære årsager.

- Det er et stykke tid siden jeg fik beskeden, og jeg er da ked af, at Nancy stopper. Hun har været en absolut ildsjæl, som vi har været meget glade for. Vi kommer helt sikkert til at savne hendes erfaring og kompetencer, siger Arne Mikkelsen (SF), som repræsenterer byrådet i integrationsrådets følgegruppe.

Nancy Sørensen har været medlem af integrationsrådet siden det blev oprettet tilbage i 2007 i forbindelse med kommunesammenlægningen, og var som formand med til at fejre rådets 10-års jubilæum i 2017 ved den årlige mangfoldighedskonference på Odsherred Teater.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk