18. maj 2021
Odsherred Kommune får mange henvendelser, og nogle må vente med at få svar, men borgmester Thomas Adelskov (S) imod at bruge for mange resurser på  at registrere processer.  Foto: Kirsten Ellebæk
Odsherred Kommune får mange henvendelser, og nogle må vente med at få svar, men borgmester Thomas Adelskov (S) imod at bruge for mange resurser på at registrere processer. Foto: Kirsten Ellebæk
Foto: Foto: Kirsten Ellebæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen svar på kommunal svartid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen svar på kommunal svartid
Odsherred - 19. november 2020 kl. 17:44
Af Torben Andersen

Der findes ikke statistisk materiale på antallet af henvendelser og svartider i Odsherred Kommune.

Sådan lyder det i en redegørelse, som forvaltningen har udarbejdet til økonomiudvalget, som tirsdag så nærmere på sagen.

Helge Fredslund (V) havde ønsket at få en svartid på borgerhenvendelser, men ovenstående svar tilfredsstillede ham ikke. Det sagde han til Nordvestnyt lørdag.

Udvalget tog orienteringen fra forvaltningen til efterretning,

- Der er ikke nogen fast konklusion i forhold til den fremtidige praksis, men der er en opmærksomhed på det fra byrådets og direktionens side, siger borgmester Thomas Adelskov (S).

Økonomiudvalget diskuterede også, om forvaltningen i tilstrækkelig grad får registreret henvendelserne til kommunen.

- På jobcentret og vedrørende byggesager kan man hurtigt finde oplysninger. Når vi kigger på de konkrete klager over sagsbehandlingstider, så ser vi engang imellem, at der sker fejl, så folk må vente længere tid end hvad der er rimeligt. Det bliver der taget fat på de konkrete områder. Men for mit eget vedkommende ville jeg være bekymret, hvis vi skal bruge en eller to medarbejdere til at registrere det hele. Men der er plads til forbedringer, og det tog direktionen med fra mødet med økonomiudvalget, siger han.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk