20. november 2018
Tegningerne af de kommende boliger e rpå plads, men jorden de skal bygges på er endnu ikke udnersøgt.
Tegningerne af de kommende boliger e rpå plads, men jorden de skal bygges på er endnu ikke udnersøgt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen boliger før jorden er tjekket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen boliger før jorden er tjekket
Odsherred - 23. januar 2018 kl. 20:06
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Firmaet Seniorlandsby.dk Aps har købt den tomme byggegrund på Søndervangsvej, i Rørvig, af Odsherred Kommune. 1,7 millioner kroner har de givet, og planerne er at der skal opføres en landsby med 100 beboere, alle over 55 år, og tidligere har projektleder, Kjartan Olafsson, oplyst, at alle boliger skal sælges, før de begynder byggeriet.

Den 6. januar holdt firmaet borgermøde om projektet, og blandt de 45 deltagere var der delte holdninger til planerne, men projektlederen er ikke i tvivl om, at de er på rette vej, men først skal jorden tjekkes.

»Vi har afholdt et borgermøde, som vi synes var positivt. Der skal nu, i løbet af de næste seks til otte uger, foretages en del boreprøver, som skal vise om der kan bygges på grunden uden urimelige ekstraomkostninger til fundering og lignende. Hvis resultatet af boreprøverne falder fornuftigt ud, så indledes der en myndighedsbehandling af projektet, som forventes at vare otte til 10 måneder, så i heldigste fald vil byggeriet kunne gå i gang i det sene efterår, og nok mest realistisk i foråret 2019,« siger han til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk