22. juni 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrugsforsøg i klatrepark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrugsforsøg i klatrepark
Odsherred - 17. juli 2019 kl. 11:38

Natten til tirsdag klokken 3.03 ringede en person med tilknytning til Gekko Park i Højby og fortalte Midt- og Vestjællands Politi, at han via noget vildtkamera, som er koblet op til mobilen, kunne se, at en person var i færd med at bryde ind i et lokale i klatreparken.

Anmelder oplyste yderligere. at han var på stedet og sammen med ejeren af klatreparken havde han spærret en personbil inde, som holdt ved gerningsstedet. Da politiet kørte mod klatreparken, traf det en mistænkelig mand, som det rettede henvendelse til og fik sikret identitet på.

Mens patruljen havde kontakt til den mistænkelige mand, var en hundepatrulje fremme på gerningsstedet og fik startet et spor, som endte ved den mand, politiet havde standset.

Politiet sigtede og anholdt derfor manden, en 40-årig fra Nykøbing Sjælland, der nægtede al kendskab til sagen. Han blev taget med til afhøring på politistationen, hvorefter han blev løsladt. Den 40-årige er fortsat sigtet for forsøg på indbrud i klatreparken, og politiet skal nu undersøge sagen nærmere. Den 40-årige vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk