16. december 2017
Indbrudstyve har især været på spil i Asnæs siden fredag. (Arkiv)
Indbrudstyve har især været på spil i Asnæs siden fredag. (Arkiv)
Foto: GRAVERSEN THOMAS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrud på stribe i Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud på stribe i Odsherred
Odsherred - 09. oktober 2017 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har hen over weekenden modtaget anmeldelser om otte indbrud i private villaer og sommerhuse og et enkelt i en institution.

arrow Læs også: Strømpistol brugt i slagsmål

Beboere i Asnæs har i den seneste tid været hårdt plaget.

Politiets døgnrapport fra weekenden fortæller om ikke færre end fire indbrud i stationsbyen.

To computere

Fra en villa Ved Parken i Asnæs er der blevet sjålet to computere. Tyven kom ind via et vindue til udestuen. Indbruddet fandt sted fredag mellem 8.00 og 12.15.

Smykker og parfume

Fra en anden villa på Esterhøjvej i Asnæs blev der stjålet kontanter, MacBook bærbær computer, smykker og parfume. Indbruddet blev foretaget fredag mellem kl. 7.30 og 15.00. Tyven kom ind via vinduet i badeværelset.

Gamle militærmedaljer

Fredag mellem kl. 10.30 og 20.30 var der indbrud i en villa på Krokusvænget i Asnæs. Tyven kom ind gennem et vindue og løb med pengekasse indeholdende smykker, fire gamle militærmedaljer. Endvidere blev der stjålet parfumer.

Ind ad bagdøren

Mellem fredag kl. 18.00 og søndag kl.13.50 blev der begået indbrud i en villa på Esterhøjvej i Asnæs. Tyven kom ind ad bagdøren, men det er endnu uklart, hvad tyven tog med sig.

Alarm gik ikke

Odsherreds Gymnasium havde mellem fredag kl. 20.45 og søndag kl. 15.30 besøg af en indrudstyv, der stak af med tre-fire gamle bærbare pc'ere. Tyveriet foregik fra et vindue, så tyven var ikke inden i bygningen, og alarmen blev ikke aktiveret.

Stole og lamper

Fra et sommerhus ved Langsøvej ved Rørvig blev der fredag mellem kl. 8.30 og 17.00 begået indbrud. Tyven tog spansk stol seks stole, to loftlamer, to bordlamper samt en pung med kontanter.

Højtalere og sprut

Et sommerhus på Ellinge Lyng, Ågårdsvej, har også haft besøg af ubudne gæster, som stak af med højtalere, mrk. Bose, samt en forstærker til højtalerne, kikkert, kurv samt en flaske spiritus. Indbruddet fandt sted mellem den 1. oktober kl. 15.00 og søndag den 8. oktober kl. 16.00.

Maling og værktøj

Fra et andet sommerhus på Ellinge Lyng er blevet stjålet maling, buskrydder, to økser samt topnøglesæt. Indbruddet foregik mellem den 24. september k. 11 og søndag den 8. oktober kl. 16.40.

Rifler og ammunition

Mellem lørdag kl. 13.30 og søndag kl. 12.17 blev der begået indbrud på en landejendom på Holbækvej ved Grevinge. Alt blev gennemrrodet i huset, hvor der blev fjernet et helt våbenskab med to rifler af mærket Winchester, et jagtgevær og en salonriffel samt ammunition. Fra garagen blev der stjålet en trailer af mærket Stema.

arrow 20-årig kvinde gik løs på dørmand
09. oktober 2017 kl. 10:34 Opdateret: kl. 10:34
arrow Fem indbrud: Sprut, spil og dollars
09. oktober 2017 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:10
arrow To gange villaindbrud
09. oktober 2017 kl. 08:44 Opdateret: kl. 08:44
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk