26. november 2020
De første dage efter statsministerens efterhånden berømte corona-tale og folkets reaktion herpå inspirerede Sandy Destiny Valentin til at lave denne tegning.
De første dage efter statsministerens efterhånden berømte corona-tale og folkets reaktion herpå inspirerede Sandy Destiny Valentin til at lave denne tegning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Illustrerer toiletpapirhamstring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Illustrerer toiletpapirhamstring
Odsherred - 23. marts 2020 kl. 13:44
Af Niels Sørensen

- Jeg tegnede dette fredag den 13., to dage efter den første presseomtale af karantænen, hvor jeg først opfattede størstedelen af situationen som hysteri - men også lidt morsomt med al det toiletpapir, der endte med at være de første dages hovedfokus. Helt langt væk fra, hvad det egentlig drejer sig om - en lungevirus.

Sådan lyder det fra Sandy Destiny Valentin, som har sendt et foto af bemeldte tegning til redaktionen.

Hun har dog forståelse for folks reaktion i de første dage.

- Selv om det er åndssvagt, tænker jeg, at folk har reageret ud fra deres naturlige, spontane instinkt af panik. Og det er der vel efterhånden styr på, fortæller Sandy Destiny Valentin og fortsætter:

- Folk reagerer ud fra angst ved bl.a. at anklage hinanden og beskylde hinanden for, hvordan hver især tackler de politiske forholdsregler. Jeg synes, det er værre end selve virussen.

Hun mener, det kun er godt, at hysteriet nu er lavere og alvoren større.

- Jeg forsøger selv efter bedste evne at danne strategi for at tilpasse mig selv under de forholdsregler, der er i situationen, afslutter Sandy Destiny Valentin.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk