16. december 2018
Bettina Hardt-Madsen er stoppet efter det, der kaldes gensidig aftale, som reelt er en fyring efter kun to måneders ansættelse.
Bettina Hardt-Madsen er stoppet efter det, der kaldes gensidig aftale, som reelt er en fyring efter kun to måneders ansættelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke imponeret over ledelsesdramaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke imponeret over ledelsesdramaer
Odsherred - 10. marts 2018 kl. 08:36
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter kun to måneder i stillingen er det nu slut for fagcenterchef, Bettina Hardt-Madsen, for sundhedsområdet i Odsherred Kommune.

Hun har ikke selv nogle kommentarer, men hendes ansættelsesperiode er historisk kort, og hun træder ind i rækken af fagcenterchefer, der bliver fyret efter relativt kort tid i Odsherred Kommune.

I september 2017 blev den tidligere fagcenterchef, Anne Dorthe Greve Madsen, fyret efter små to år i stillingen, og udover fagcenterchefen forlader også direktør, Gitte Løvgren, området 1.april.

Kommunaldirektør, Claus Steen Madsen, forklarer, at der nu er sat en større ledelsesmæssig rokade igang, hvor han selv sætter sig for bordenden som direktør for velfærdsområdet, og samtidig vil han fungere som sekretariat for social- og forebyggelsesudvalget og børn- og uddannelsesudvalget.

2.viceborgmester, Morten Egeskov (V), er ikke imponeret over den senere tids ledelsesdramaer.

»Jeg synes at velfærdsområdet har været meget dårligt ledet de senere år. De mange udskiftninger i ledelsen efterlader et dårligt arbejdsmiljø og dårligere service end der kunne opnås ved en større stabilitet,« siger han.

Samtidig med, at kommunaldirektøren sætter sig øverst på velfærdsområdet, så er fagcenterchef, Erik Pedersen, fra social- og psykiatri midlertidigt blevet fagcenterchef og en konsulent er blevet hyret til at støtte ledelsen i 20 timer.

Kommunaldirektøren fortæller, at han forventer, at der kan ansættes en ny dirketør til området på byrådsmødet den 24.april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk