22. september 2019
Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrættens Venner i vild pengegave-regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrættens Venner i vild pengegave-regn
Odsherred - 15. april 2019 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er gået godt med bankospillet, og loppetorvet gav også ret godt på bundlinjen for Idrættens Venner i Asnæs.

På den nyligt overståede generalforsamling blev der således delt rundhåndet ud af overskuddet, fortæller formand Arne Søgaard Hansen.

- I år deler vi 51.500 kroner ud til hver af de syv foreninger. Derudover giver vi 50.000 kroner til støtteforeningen til renovering af baner, og så har vi låst 100.000 kroner til Dragsholm Garden. Hvis de kan indsamle 100.000 kroner, så låses pengene fra os op, fortæller han.

De mange penge til Dragsholm Garden er øremærket nye uniformer, som er en ret bekostelig affære. Men efter en rigtig godt år, med stor omsætning for både bankospil og loppetorv, kan det lade sig gøre.

- Vi ændret i vores vedtægter, så foreningen ikke må have mere end 450.000 kroner på bankkontoen, og derfor uddeles de større beløb end sidste år, hvor vi uddelte lige under 40.000 kroner til hver af de syv foreninger.

Sidste år havde bankospillet en omsætning på 950.000 kroner, 13.000 mere end året før. Loppetorvet havde en omsætning på dagen på 207.000 kroner.

Arne Søgaard fortæller, at man er glad for alle effekter, de får ind, men at man godt må rengøre dem lidt og ikke aflevere frituregryder med fedt og decideret skrald ved loppestationerne på genbrugspladserne i Hønsinge og Fåreveje.

De syv foreninger i Idrættens Venner er foruden Odsherred Garden, bordtennisklub, Dragsholm Svømmeklub, boldklubben, gymnastikforeningen, skytteforeningen og badmintonklubben.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk