4. juli 2020
Den nyåbnede Bay?s Café i Asnæs, opkaldt efter den berømte Asnæs-fotograf Søren Bay, har fået sin egen »Bay?s Kage« - naturligvis på en linse-bund. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den nyåbnede Bay?s Café i Asnæs, opkaldt efter den berømte Asnæs-fotograf Søren Bay, har fået sin egen »Bay?s Kage« - naturligvis på en linse-bund. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldest til lokal fotograf: Helt ny kage på linse-bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldest til lokal fotograf: Helt ny kage på linse-bund
Odsherred - 22. oktober 2019 kl. 17:19
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nyåbnede Bay's Café i Kulturhus Aksen i Asnæs, opkaldt efter den berømte, lokale fotograf Søren Bay, har nu fået sin egen Bay's Kage, som skal serveres til caféens torsdags-arrangementer.

Kagen er udviklet og kreeret af bagermester Allan Haslund og hans konditor-team i SuperBrugsen i Asnæs.

- Det er jo en berømt fotograf, der har lagt navn til cafeén og kagen, så det er lidt oplagt at bruge en linse-bund som basis for Bay's Kage, siger Allan Haslund, der tog en bagedyst-udfordring op, som hans Fritidsborger-kollega Søren Myrup serverede til den første åbningsdag i Bay's Café.

- »Bay's Kage« skal selvfølgelig være fotogen. Og så skal mange have glæde af den; den skal være værd at køre langt efter, og den skal smage vildt godt. Så det er jo bare at gå i gang, Allan, lød det med et stort grin fra Søren Myrup.

Nu er prototypen af »Bays Kage« så klar til at blive testet i Bays Café.

- Kagen kan smages torsdag den 24. oktober i Bay's Café i Kulturhus Aksen. Her åbnes kl. 18.30, og alle er velkomne, lyder invitationen fra Søren Myrup fra Fritidsborger, med-initiativtager til caféen i samarbejde med kulturhuset.

I løbet af aftenen vil bibliotekar Jens Hjorth Hansen fra Odsherred Biblioteker og Kulturhuse fortælle om Søren Bay, hans liv og hans virke som omkringfarende fotograf i Asnæs og hele Odsherred.

- Bay's Kage er pyntet med tre »gravhøje« på toppen som symbol for Geopark Odsherred og Søren Bays tusindvis af fotos fra hele geoparken. En skat for eftertiden, der nu ligger i Dragsholm Lokalhistoriske Arkiv, siger Søren Myrup.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk