17. juni 2021
Kunstnerne fra den aktuelle gruppeudstilling »Fugl - Fugl - Fugl« i Huset i Asnæs er solidt repræsenteret på udstillingen "Portræt NU! 2021" på Det Nationalhistoriske Museum.
Kunstnerne fra den aktuelle gruppeudstilling »Fugl - Fugl - Fugl« i Huset i Asnæs er solidt repræsenteret på udstillingen "Portræt NU! 2021" på Det Nationalhistoriske Museum.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Huset i Asnæs markerer sig stærkt på portræt-udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huset i Asnæs markerer sig stærkt på portræt-udstilling
Odsherred - 07. maj 2021 kl. 10:57
Af Stefan Andreasen

Kunstnerne fra den aktuelle gruppeudstilling »Fugl - Fugl - Fugl« i Huset i Asnæs er solidt repræsenteret på den store, nordiske udstilling »Portræt NU! 2021« på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot, der åbnede torsdag.

To af gæsteudstillerne - Lars Skovfoged og Søren Kastalje - er blandt de 151 kunstnere, der er sluppet gennem juryens nåleøje.

Det samme er Husets egen formand, billedkunstner Dag Aronson.

Han kunne torsdag tilmed glæde sig over at modtage andenpræmien i Carlsbergfondets portrætkonkurrence i forbindelse med åbningen af »Portræt NU! 2021«.

- Huset i Asnæs har fingeren på pulsen, lyder det fra en glad Dag Aronson.

På »Fugl - Fugl -Fugl«, hvor hele Huset er fyldt med fugle-værker, udstiller 13 indbudte gæsteudstillere sammen med 12 af Husets faste kunstnere. Udstillingen kan ses til og med søndag den 9. maj.

Fra 15. maj udstiller Mark Holm Møller sine »Ordprospekter« i Husets X-Rum, og også han er sluppet igennem censuren til udstillingen »Portræt NU! 2021« på Det Nationalhistoriske Museum, der kan ses frem til 1. august.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk