14. april 2021
Man er ikke i tvivl om hvorfor huset hedder, som det gør, når man passerer »Villa Lilla« på Engelstrupvej ved Grevinge. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Man er ikke i tvivl om hvorfor huset hedder, som det gør, når man passerer »Villa Lilla« på Engelstrupvej ved Grevinge. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hus med en ganske særlig farve er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hus med en ganske særlig farve er sat til salg
Opdateret 12. januar 2021 kl. 08:20
Odsherred - 11. januar 2021 kl. 08:25
Af Helene Nielsen

De fleste, som har kørt på Engelstrupvej ved Grevinge indenfor de sidste 25 år, er ikke i tvivl om, hvilket hus der er tale om, hvis man siger »Villa Lilla«.

Som en lille farvebombe har huset i flere end 20 år fået forbipasserende til at dreje hovedet af led, eller ligefrem stoppe op og tage billeder, fordi huset i alle årene har været malet i stærke lilla farver.

Ægteparret Kurt og Karin Bublitz købte huset i 1995. Lilla var Karin Bublitz yndlingsfarve, og det kunne ses både ind- og udvendigt på huset.

Der holdt en overgang en lilla bil i indkørslen - og træskoene, som man kunne hoppe i ved hoveddøren, var naturligvis også lilla.

arrow Læs også: Fortsat ingen køber til hus med helt særlig farve

Efter Karin Bublitz død i 2012 valgte hendes mand, Kurt Bublitz, at holde fast i traditionen med at male huset lilla. I juni 2020 døde Kurt Bublitz, og den kendte villa er nu sat til salg.

På ejendomsmæglerens billeder kan man se, at den lilla farve går igen i højere eller mindre grad i alle rum.

Kurt Bublitz har tidligere fortalt til avisen, at han håbede, at nye ejere af huset ville bevare den lilla farve, fordi han havde en fornemmelse af, at hans kone kunne se det lilla hus oppe fra himmelen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk