27. maj 2020
Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er begejstret for de lokale virksomheders vilje til at ansætte folk i fleksjob. Foto: Per Christensen
Odsherred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er begejstret for de lokale virksomheders vilje til at ansætte folk i fleksjob. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurrahistorie fra Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurrahistorie fra Odsherred
Opdateret 20. september 2019 kl. 10:01
Odsherred - 20. september 2019 kl. 07:30
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går godt i Odsherred Kommune. I hvert fald når det gælder evnen til at få mennesker, der er blevet tilkendt fleksjob i job, så deres forsørgelse ikke længere er ledighedsydelse. Faktisk så godt, at Odsherred Kommune gør det en stor »tand« bedre end Kalundborg og Vordingborg kommuner, som der sammenlignes med, når politikerne får en oversigt over udviklingen i beskæftigelsessituationen.

Særligt kontanthjælpsmodtagere, borgere på integrationsydelse og ledighedsydelse går det godt med, og det glæder borgmester Thomas Adelskov (S), der sender verbale roser videre til kommunens virksomheder.

»Vi er ofte godt placeret på de parametre, og det skyldes primært, at vores virksomheder har omfavnet fleksjobordningen, og er meget positive over for at ansætte fleksjobbere. Det er super godt for den enkelte, men er jo også et udtryk for at virksomhederne ser fleksjobbere som en væsentlig del af områdets arbejdsudbud,« siger han til Nordvestnyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk