27. maj 2020
Det kan være livsfarligt, at begynde at grave i skrænten hvor hundene forsvandt ind i to rævehuller for en uge siden.
gallery icon

Se billedserie

Det kan være livsfarligt, at begynde at grave i skrænten hvor hundene forsvandt ind i to rævehuller for en uge siden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundeejer advarer: Livsfarligt at grave ved rævegrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundeejer advarer: Livsfarligt at grave ved rævegrav
Odsherred - 12. januar 2020 kl. 14:28
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundeejer Annette Dancker advarer nu de mange hjælpsomme mennesker, som har tilbudt at komme til Odden og hjælpe til med at grave hendes to hunde Tulle og Nuttall ud fra den rævegrav, hvor de har siddet indespærret siden søndag i sidste uge.

arrow Læs også: Politiet rykker ud til rævegrav

- Mange har spurgt, hvorfor vi ikke bare graver, men rævegraven har indgang fra den lodrette skrænt ned mod havet ved Nordstrand ved Yderby, så det er vildt farligt, bare at grave løs. Det var også derfor Beredskabsstyrelsens folk kun kunne grave med klatreseler på, og måtte opgive opgaven. De var bange for, at skrænten skulle falde sammen, siger Annette Dancker.

Hun er taknemmelig og lidt overvældet over den store interesse historien om hundene har fået. Hun er dog bekymret for, at folk på eget initiativ skal tage til Odden og grave løs.

- Det kan simpelthen være livsfarligt. Jeg kan se, at der er personer, som allerede har forsøgt at grave deroppe på eget initiativ, og det skræmmer mig lidt. Faktisk er skrænten også fredet, så der må slet ikke graves lige der, siger hun.

Annette Dancker er stadig interesseret i at høre fra personer, som måske har det udstyr der kan hjælpe med, at få hundene ud eller finde frem til, hvor i graven de er.

- Ejer af jorden er ikke interreseret i, at der bliver gravet fra toppen af skrænten. Men hvis der fandtes noget lytteudstyr, et særligt jordbor eller en dygtig sporhund, kunne vi måske spore os ind på, hvor hundene er, siger Annette Dancker.

arrow Kystdirektoratet: Der var ikke tale om dispensation
21. januar 2020 kl. 06:07 Opdateret: kl. 06:15
arrow Se dronebilleder: Rævegraven ingen kan komme til
20. januar 2020 kl. 16:47 Opdateret: kl. 08:56
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk