17. oktober 2018
Anette Kannegaard - der nu flytter sine aktiviteter fra Odden til Svanestræde i Nykøbing. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Anette Kannegaard - der nu flytter sine aktiviteter fra Odden til Svanestræde i Nykøbing. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun overtager Helsehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun overtager Helsehuset
Odsherred - 13. november 2017 kl. 20:46
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anette Kannegaard - der i dag driver klinik på Sjællands Odde - overtager Helsehuset i Svanestræde i Nykøbing Sjælland per 1. december. Og samtidig giver hun stedet et nyt navn, nemlig »Inspirationshuset«

- Jeg vil gerne udvide mine aktiviteter og åbne for de mange muligheder, der er for nye behandlingsmetoder og videreudvikling - og håber interesserede kan bidrage med ny inspiration, som kan være til glæde for endnu flere, siger Anette Kannegaard.

Hun har i dag klinik på Oddenvej 242, men med etableringen på 1. salen i Svanestræde får hun flere kvadratmeter at boltre sig på ligesom stedet har god plads til arrangementer med mange deltagere.

Anette Kannegaard har allerede aftalt arrangementer med lægen fra TV, Tina Horsted, som kommer og fortæller om medicinsk cannabis, med TV-vært Rasmus Birkerod, der vil fortælle om positiv tænkning/indsigt og med Jack Eckhard, der vil berette om afdødekontakt. Ideen er, at der skal være et arrangement en gang om måneden.

Herudover vil der være workshops og kurser, bl.a. i wellness, yoga, Bars bytte, healing, selvudvikling, meditation og m.m.

Men inden da skal »Inspirationshuset« have en stor »overhaling«, så alt står fint og flot til åbningsreception den 10. januar, hvor borgmester Thomas Adelskov har givet tilsagn om at være med.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk