10. maj 2021
Niels Hyldedal, populær Spar-købmand i Hørve, forsikrer, at han bliver-  og at det kun er bygningen, som er sat til salg. Foto: Mie Neel
Niels Hyldedal, populær Spar-købmand i Hørve, forsikrer, at han bliver- og at det kun er bygningen, som er sat til salg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørve-købmanden bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørve-købmanden bliver
Odsherred - 29. juli 2020 kl. 07:45
Af Torben Andersen

Bare rolig, Hørve mister ikke sin købmand, Niels Hyldedal.

Ejendommen, hvor Spar-købmanden holder til, er sat til salg, og det har fået nogle til at frygte, at Niels Hyldedal har opgivet ævred.

Men det er slet ikke tilfældet, forsikrer Niels Hyldedal på Facebook. »Det er min udlejer, som ønsker at sælge bygningerne, så Spar Hørve er ikke til salg«, skriver Niels Hyldedal, som tværtimod gør opmærksom på, at han vil udvikle butikken endnu mere, så der kommer et bredere blomstersortiment, og delikatessen skal også udvides. »Jeg elsker Hørve og er taknemmelig for den fine og stigende opbakning, der er til Butikken, personalet og jeg som købmand«, skriver Niels Hyldedal.

Tidligere byrådsmedlem Ulla-Margrethe Hansen (K), selv fra Hørve, foreslår i øvrigt, at lokale borgere går sammen om at købe bygningen. »Så er vi sikker på, at vi får en ejer, som rigtig gerne vil Hørve det allerbedste«, skriver Ulla- Margrethe Hansen.

Niels Hyldedal overtog Spar-butikken i Nørregade i september 2018.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk