26. september 2021
Den nye rundkørsel ved Vig er ved at blive færdiggjort. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Den nye rundkørsel ved Vig er ved at blive færdiggjort. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hønsinge Omfartsvej indvies

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hønsinge Omfartsvej indvies
Odsherred - 11. oktober 2017 kl. 15:01
Af Marianne Nielsen og Stefan Andreasen

I et år har Vejdirektoratet arbejdet på vejføringen til Hønsinge Omfartsvej, og nu er der sat dato for indvielsen af det nye stykke vej.

Odsherred Kommune oplyser, at borgmester Thomas Adelskov klipper snoren midt på den nye vej mellem Vig Parkvej og Nykøbing-Slagelsevej tirsdag den 24. oktober klokken 10.

Umiddelbart efter borgmester-tale og snoreklip vil afspærringer og vejarbejde-skilte blive fjernet i begge ender af omfartsvejen, og herefter er der åbent for kørsel på den nylagte asfalt, oplyser projektleder Simon Midtgaard Fogt, Vejdirektoratet.

Til vejåbningen sørger direktoratet for, at en kaffevogn kan skærme fra den værste efterårskulde, og i tilfælde af dårligt vejr er der også et telt, så man kan stå i tørvejr og overvære begivenheden.

Entreprenørfirmaet Barslund er ved at færdiggøre de to rundkørsler med rabatter, autoværn og gadelamper, og omfartsvejen er tæt på at være færdig-asfalteret, oplyser Simon Midtgaard Fogt.

Der er afleveringsforretning den 17. oktober, hvorefter der er tid til at udbedre eventuelle fejl og mangler inden den officielle åbning 24. oktober.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk