19. maj 2019
Når »Hønsehuset« genopstår på Vig Festival til sommer vil det ikke være i det gamle telt (foto), men i et nyt og mere åbent.
gallery icon

Se billedserie

Når »Hønsehuset« genopstår på Vig Festival til sommer vil det ikke være i det gamle telt (foto), men i et nyt og mere åbent.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hønsehuset vender tilbage til Vig Festival - nu med Hønsegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hønsehuset vender tilbage til Vig Festival - nu med Hønsegård
Odsherred - 22. januar 2019 kl. 15:33
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2015 skiftede Vig Festivals største telt-scene navn fra det nostalgisk og landligt klingende »Hønsehuset« til »Scene 21«, inspireret af den nyanlagte hurtigvej Rute 21 - nu vender navnet »Hønsehuset« imidlertid tilbage til den store telt-scene.

En stor del af festivalens stam-publikum oplever »Hønsehuset« som et så stærkt brand, at det nu kaldes tilbage, endda i endnu mere markant form.

- Hele »Hønsehus«-området på bakken for enden af »Bodgaden« skal nu hedde »Hønsegården«, og der kommer helt nyt telt og ny scene, siger formand Ole Larsen.

I »Hønsegården« skyder nye tema-boder og -barer op side om side med de eksisterende, og der skal arrangeres aktiviteter, der refererer til hønsegård og nostalgi, for eksempel banko-spil og syng-med-arrangementer i teltet om formiddagen og sjove konkurrencer i stil med hønse-skidning.

- Folk forbinder navnet »Hønsehuset« med noget godt, hyggeligt og nostalgisk. Gode oplevelser og minder. Det er en del af Vig Festivals DNA, og noget vi gerne vil holde fast i, men også udvikle på med nye tiltag, siger formanden.

- Det skal være en særlig oplevelse at være i »Hønsegården«, uanset om der er koncert i »Hønsehuset« eller pause mellem musik-navnene. Det er ikke fordi, vi forsøger at få folk til at blive væk fra området ved Store Scene. Vi vil udvide vores tilbud, så vores gæster kan blive og hygge sig i »Hønsegården«, hvis de har lyst, og ikke behøver at suse væk lige efter koncerterne, siger Ole Larsen.

- På toppen af »Bodgaden« vil der blive bygget en ny portal ind til »Hønsegården«, der vil klinge nostalgisk og landligt.

Ud over nye tema-boder og -aktiviteter i »Hønsegården« vil der komme en lang række gode navne på scenen i »Hønsehuset«. Inde i det nye telt vil mixerpult og bar-område være trukket ud til siden, så teltet virker større end det gamle.

- Der er også mulighed for at åbne det nye telt mere i siderne. Vi har bare en udfordring i, at der er meget vind-omsust på bakken, siger formanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk