7. juli 2020
For snart seks år siden nedbrændte Højbyhallen i en påsat og altødelæggende brand.
gallery icon

Se billedserie

For snart seks år siden nedbrændte Højbyhallen i en påsat og altødelæggende brand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højbyhallens grund er stadig kun til ukrudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højbyhallens grund er stadig kun til ukrudt
Odsherred - 19. juni 2019 kl. 12:09
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 10.december 2013, om morgenen udbrød der brand i Højbyhallen. Det var en tåget dag, men også den dag, hvor Højby mistede sin idrætshal. Tre dage efter at en mindre brand var blevet slukket i hallen før et fodboldstævne, blev en altødelæggende brand hallens endeligt.

I dag er der næppe mange der savner den, for en ny og flottere er opført tæt på rådhus og skole, og det ser ud til at fungere rigtig godt.

Men hvem der satte ild til Højbyhallen blev aldrig opklaret, mange gisnede og enkelte spor var noget nær konkrete, men en eller flere skyldige er aldrig fundet. Og grunden, der tidligere husede den aktive idrætshal, ligger hen i det ganske ingenting.

Her har naturen taget over, og har skabt en oase for mere eller mindre vilde blomster, og hvis man spørger hos Odsherred Kommune, så er der stadig ikke planerne om, hvad grunden skal bruges til, men ifølge kommune-direktør, Torben Greve, skal området indgå i en kommende diskussion om byudviklingen for Højby.

»Der er ingen aktuelle planer. Grunden kan komme i spil i forskellige scenarier om hvordan Højby skal udvikle sig. Skal boligudviklingen gå den vej ud fra Højby eller skal arealet ses som en udvidelse af det rekreative eller idrætsmæssige område med golfbaner, tennisbaner og lignende? Til efteråret skal byrådet, og borgerne, arbejde med det første deltema i revisionen af kommuneplanen, nemlig bosætning, og det kommer blandt andet til at omhandle byernes udvikling i Odsherred. Så dette areal skal der så tages stilling til i den forbindelse,« siger han til Nordvestnyt.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk