20. juli 2019
Højby Lokalråds bestyrelse med formand Ole Nielsen i spidsen aflagde tirsdag aften beretning over det forløbne år.  Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Højby Lokalråds bestyrelse med formand Ole Nielsen i spidsen aflagde tirsdag aften beretning over det forløbne år. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højby-forening med mange aktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højby-forening med mange aktiviteter
Odsherred - 19. februar 2019 kl. 22:11
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange af Odsherreds lokalsamfund har et stærkt og iøjnefaldende fællesskab. Det gælder ikke mindst i Højby, hvor et lokalråd står bag en lang række initiativer i stationsbyen. Tirsdag aften gjorde lokalrådet status over 2018 og så samtidig ind i 2019. Det skete på lokalrådets »årsmedborgermøde«, som for første gang blev holdt i Borren, og som samlede 35 deltagere.

Formanden, Ole Nielsen, fortalte om nogle af foreningens mange tiltag i det forløbne år: Man sidder i Borrens samarbejdsudvalg og brugerråd; har været med til at finde en tryghedsambassadør i nærområdet; man deltager i Odsherred Kommunes borgerpanel; lokalrådet sørger for, at der er fremkommeligt ved Højby Sø. Og så har foreningen en række faste arrangementer, som følger kalenderen: Nytårskur, fastelavnsfest, Ren By, sø-vandring, by-vandring, kirkevandring, deltagelse i kommunens møder med nye borgere, Geopark Festival, samt folkemødet. Og året sluttes af med en juletræsfest, som i mange år har været holdt den 28. december.

- Men folk er nok lidt trætte af julen på det tidspunkt, så vi flytter nok juletræsfesten frem, sagde Ole Nielsen.

Højby Lokalråd ejer og driver hjertestarteren ved SuperBrugsen.

- Der har været debat om, hvorvidt der er for mange hjertestartere i byen. Men jeg mener, at i Højby vil det være godt med en hjertestarter ved F24 på Stenstrupvej og en ved Højby Kro. Det er de fire første minutter, der er vigtige for en god redning, understregede Ole Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk