26. juni 2019
Eleverne på Højby Skole er vandt til at arbejde med it i forskellige fag. nu skal de færdigheder bruges til at løse problemstillinger over emnet livsstil. Foto: Per Christensen
Eleverne på Højby Skole er vandt til at arbejde med it i forskellige fag. nu skal de færdigheder bruges til at løse problemstillinger over emnet livsstil. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Højby-elever sætter fokus på livsstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højby-elever sætter fokus på livsstil
Odsherred - 23. januar 2019 kl. 21:04
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I ugerne 9 til 13 kombinerer Højby Skoles to 5.klasser it-færdighederne med emnet livsstil. Det månedlange projekt kalder skolen for Innovationcamp Højby, hvor målet er at eleverne i hold arbejder innovativt med inddragelse af it omkring emnet livsstil.

- Emnet livsstil er valgt, fordi det er evigt gyldigt og meget aktuelt, fordi både børn og unge hele tiden bliver præsenteret for en hel masse valgmuligheder - både sunde og usunde. I dette projekt vil vi gerne have dem til at reflektere over dette, således at de vælger de sunde og gode valg, forklarer naturfagsvejleder Katja Nebsager om projektet, der skydes i gang den 25. februar.

Elevgrupperne skal arbejde med løsninger på hvordan man kan forbedre sin livsstil, så man får et sundere eller bedre liv. Hvordan det problem skal løses er helt op til eleverne, for der er frit valg..

Innovations-projektet bliver rundet af med et brag den 29. marts i Borren, hvor et dommerpanel skal finde den gruppe, der har løst opgaven bedst. Hvis projektet bliver en succes, håber Højby Skole på, at det kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed for 5. klasse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk