13. juli 2020
Ejer af »Kjolekompagniet«, Sanne S. K. Hansen, efterlyser kvinder med godt brugt tøj i klædeskabet. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Ejer af »Kjolekompagniet«, Sanne S. K. Hansen, efterlyser kvinder med godt brugt tøj i klædeskabet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herligheder fra kvinders klædeskabe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herligheder fra kvinders klædeskabe
Odsherred - 04. juni 2020 kl. 20:47
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Mon ikke vi allesammen har en del af bøjlestangen, hvor der hænger det gode tøj, vi aldrig bruger, men heller ikke nænner, at smide ud, siger Sanne S. K. Hansen, som til hverdag driver Kjolekompagninet i Højby.

I weekenden den 20. og 21. juni slår hun sammen med netværksgruppen »Kvinder i Odsherred« dørene op for et større genbrugsmarked hjemme på matriklen på Borrevang ved Højby, hvor kvinder sælger ud af de glemte skatte fra deres klædeskabe.

- Det skal være bedre brugt tøj, smykker og sko og den slags. Konceptet er, at det der sælges, skal være i bedre stand eller have en vintage egenskab, siger Sanne S. K. Hansen.

Sidste vinter forsøgte man med et tilsvarende »bedre brugt-tøjsalg«, og det var en stor succes.

- Men noget tyder på, at kvinder hellere vil sælge tøj om sommeren. I hvert fald har vi på nuværende tidspunkt allerede fået 28 tilmeldinger. Sidste år var der 25 som kom og solgte tøj, siger hun.

Selv om mænd godt må komme ud og kigge på tøjet, så er mandetøj ikke tilladt på markedet. Heller ikke selv om det skulle være af god kvalitet.

- Nej, det er kun for kvinder. Jeg tror vi kvinder går mere op i tøj - og sådan er det. Du ville aldrig se sådan et marked for mandetøj, siger Sanne S. K. Hansen.

Endnu er der ikke givet grønt lys fra sundhedsmyndighederne, så »Kvinder i Odsherred« krydser fingre for, at der bliver åbnet op for større forsamlinger den 8, juni.

- Vi overholder naturligvis de retningslinjer, der måtte komme, så politiet ikke pludselig står her. En del af boderne skal stå udenfor, og derfor skal stadeholdere selv medbringe et lille telt til deres bod. Vi har til gengæld masser af håndsprit, siger Sanne S. K. Hansen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk