25. november 2020
Dansk Tang er nomineret til Odsherred Kommunes Iværksætterpris. Her er det medstifter Simon Wber Marcussen på arbejde i tangfarmen ved Rørvig. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Dansk Tang er nomineret til Odsherred Kommunes Iværksætterpris. Her er det medstifter Simon Wber Marcussen på arbejde i tangfarmen ved Rørvig. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er de nominerede til Iværksætterpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er de nominerede til Iværksætterpris
Odsherred - 20. november 2020 kl. 12:04
Af Marianne Nielsen

På mandag offentliggøres vinderen af Odsherred Kommunes Iværksætterpris.

Dansk Tang er nomineret for på få år har formået at skabe en virksomhed, der leverer kvalitetsprodrukter til nogle af landets fineste restauranter, men også tager virksomheder, foreninger, skoler og turister med på tangsafari og på den måde formidler kendskabet til en for mange ukendt spise.

Gitte Klausen, Anneberg Kulturpark er nomineret , for sin måde at vække Grønnegårdskomplekset i Annebergparken til live med nye og spirende kunst- og fødevarevirksomheder.

Mosby Vine ved Thomas Aasklint er nomineret for på kort tid at have skabt et helt særligt samlingspunkt på Algade i Nykøbing med vinbutik og vinbar. Der arrangeres mange gode oplevelser for ganen, krydret med musik. Hele familien er med når der serveres liflige dråber for et stadigt voksende publikum.

Iværksætterprisen er en del af OdsHædring, men på grund af Covid-19 foregår prisoverrækkelsen digitalt med offentliggørelse af vinderen på Odsherred Kommunes hjemmeside, på Facebook og på sn.dk/odsherred.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk