22. september 2021
Årets udgave af Dragsholm­Revyen »Mens legen er go ...!« - har høstet fem- og seks-stjernede anmeldelser. Men Bente Eskesen holder fast og lukker revyen - mens legen er god. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Årets udgave af Dragsholm­Revyen »Mens legen er go ...!« - har høstet fem- og seks-stjernede anmeldelser. Men Bente Eskesen holder fast og lukker revyen - mens legen er god. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hemmelighedsfuld Eskesen: Snart helt slut på revy - men der kommer noget nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Hemmelighedsfuld Eskesen: Snart helt slut på revy - men der kommer noget nyt
Odsherred - 28. juli 2021 kl. 14:56
Af Stefan Andreasen

Revydirektør Bente Eskesen har besluttet, at det skal være slut med DragsholmRevyen, der stopper helt efter sæsonens sidste forestilling på Odsherred Teater den 14. august.

Revyen med undertitlen »Mens legen er go ...!« har ellers høstet fem- og seks-stjernede anmeldelser og har været nødt til at indlægge foreløbig én ekstra forestilling den 11. august på grund af stor efterspørgsel.

Så hvordan føles det at stoppe midt i en succes?

- Det føles da ret mærkeligt at skulle stoppe nu, hvor vi får masser af ros og super anmeldelser. Folk kommer alle mulige steder fra i landet for at se vores lille revy.

- Det er da fantastisk. Kollegaerne kommer for at se, hvad vi har gang i. Det er da interessant, at der nu er et stort renderi af skuespiller-kollegaer i revyen, siger Bente Eskesen.

- Folk kommer og siger til mig, at jeg har smadret deres familietradition, fordi DragsholmRevyen stopper nu, så familien ikke kan komme i revyen om sommeren mere. »Det må I meget undskylde - det er altså ikke med vilje, at vi vil ødelægge jeres tradition«, siger jeg til dem.

Bedst at stoppe nu

- Vi må bare satse på, at den nye leder på Odsherred Tea­ter finder på noget andet godt, der kan foregå om sommeren på teatret, siger den afgående revy-direktør.

- Jeg siger til folk, om de alligevel ikke synes, det er bedst at stoppe nu, mens det kører skide godt, i stedet for at folk måske om to år går og siger, at »nu bør hun da vist også snart stoppe«. Vi stopper vores revy, mens legen er god - som vi også har kaldt årets forestilling, siger Bente Eskesen.

Fortsætter med alt andet

- Folk tror også, at jeg pludselig trækker mig fra alt, hvad der har med teater at gøre, fordi DragsholmRevyen stopper. Sådan er det jo ikke. Jeg fortsætter med alt det, som jeg altid har gang i, når der ikke lige er revy på programmet. Jeg fortsætter med at spille teater som skuespiller, jeg er med til at sætte forestillinger op, og jeg er med i frivilligt arbejde, forklarer Bente Eskesen.

Hun har også planer om at starte noget helt nyt efter lukningen af DragsholmRevyen, men hun er yderst hemmelighedsfuld omkring, hvad det er.

- Der er absolut en plan, det er der. Jeg kan bare ikke sige noget om det lige nu. Det er lidt for tidligt. Men der skal ske noget, det er klart. Jeg kan da ikke bare sidde og glo ind i væggen. Nej.

- Jeg skal lige have tingene helt på plads, før jeg går ud med noget. Det simrer stadig i gryden. Jeg pønser på noget, man ved aldrig, hvad det kan blive til, men jeg kan ikke sige noget nu, siger Bente Eskesen.

Har været helt sin egen

Her i den sidste revy-forestilling er hun igen på scenen sammen med kollega Susanne Breuning, med guitarist Niels Bugge som kapelmester og med Jakob Fauerby som instruktør.

Revyen havde premiere 1. juli og spiller frem til og med den 14. august.

Bente Eskesen grundlagde DragsholmRevyen i 2007 sammen med kollega Brian Kristensen, nu direktør på Holbæk Teater, og de første år spillede revyen i »Laden« på Dragsholm Slot. Brian Kristensen var med i de første fem revy-år - frem til 2011 - hvor han sagde farvel for at hellige sig teaterdirektør-jobbet.

Revyen er med årene blevet kendt for at være helt sin egen. For at turde blande en cocktail af ærlige, skarpe tekster og lårklaskende humor, hvilket også var tilfældet i den sidste version »Mens legen er go ...!«.

DragsholmRevyen har efter Dragsholm Slot spillet på Fårevejle Golf Hotel 2012 og 2013, på Hotel Strandlyst ved Vig og Rørvig Centret 2014-17 og siden 2018 fast på Odsherred Teater i Nykøbing.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk