27. maj 2020
Jens Unmack er eneste oprindelige medlem af Love Shop, der 27. september giver koncert i Kulturhus Pakhuset. PR-foto
Jens Unmack er eneste oprindelige medlem af Love Shop, der 27. september giver koncert i Kulturhus Pakhuset. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Love Shop: Kom ud og vær med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Love Shop: Kom ud og vær med
Opdateret 20. september 2019 kl. 17:26
Odsherred - 19. september 2019 kl. 20:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland kalder det en intim-koncert med kult-bandet Love Shop fredag den 27. september - men ikke forstået på den måde, at det er en halv-akustisk, unplugged-koncert.

Det eneste intime ved koncerten er, at publikum kommer helt tæt på scenen og bandets musikere, og at gæsterne kommer til at stå tæt, skulder ved skulder.

Der bliver solgt 150 billetter til koncerten.

- Man får virkelig chancen for at komme helt tæt på Love Shop - bogstaveligt talt. På den måde er det intim-koncert. Det vil være en kombineret »sid ned og stå op«-koncert, hvor der vil være stolerækker forrest og ståpladser bagerst, siger arrangør og lyd-kvinde Lisbet Obel.

På lydsiden vil publikum få kærligheden at føle.

- Det bliver højt som til andre rock-koncerter. Selvfølgelig er det tilpasset, fordi vi ikke er noget stort spillested, men det bliver højt - ikke spor neddroslet, lover Lisbet Obel.

Love Shop giver på »Brænder Efterår 2019«-turnéen, der indledes 19. september, koncerter over hele landet.

- De næste fem uger turnerer Love Shop hele landet. Kom ud og vær med - vi ser frem! lyder det fra sanger og sangskriver Jens Unmack, der er eneste oprindelige Love Shop-medlem.

Love Shop udgav 8. marts det nye album »Brænder boksen med smukke ting«, det 12. i rækken - to år efter albummet »Risiko« der fik flotte anmeldelser og endte på musikmagasinet Gaffas top ti over årets bedste albums.

Jens Unmack er eneste oprindelige medlem af gruppen. Til koncerter flankeres forsangeren af Mika Vandborg på guitar, Mikkel Damgaard, keyboard, og Thomas Duus, trommer. Thomas Risell eller Nis Tyrrestrup har spillet bassen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk