8. maj 2021
Kulturformidler Silke Weitling hænger lukket- og aflysnings-plakater op på biblioteket i Nykøbing. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kulturformidler Silke Weitling hænger lukket- og aflysnings-plakater op på biblioteket i Nykøbing. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt som ventet, men træls: Stor tema-måned må aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt som ventet, men træls: Stor tema-måned må aflyses
Odsherred - 13. januar 2021 kl. 21:54
Af Stefan Andreasen

Den nye, tre ugers forlængelse af nedlukningen, for at dæmme op for den britiske corona-variant cluster B.1.1.7., tvinger Biblioteker og Kulturhuse i Odsherred, BOK, til at aflyse februars store tema-måned »Lyd« med godt 30 lyd-relaterede kultur-arrangementer - koncerter, foredrag, udstillinger og tema-aftener med forskere, kunstnere, musikere og forfattere.

- Helt som ventet, men ikke desto mindre træls, kom så beskeden om yderligere tre uger med total nedlukning.

- Vi har gået og talt på knapper i forhold til aflysning eller udskydelse af arrangementer, men nu ligger det altså fast, siger Jesper Bertelsen, leder af Biblioteker og Kulturhuse.

- Vi må også aflyse alt i januar - koncerten med Dicte 29. januar, vi prøver at finde en ny dato, litteratursalon, folkekøkkener, film, teater for børn, siger Jesper Bertelsen.

For at holde fast i »Lyd«-temaet vil Biblioteker og Kulturhuse hver dag lægge en lyd op på Facebook-siden, som knytter sig til en bogtitel, der skal gættes i en konkurrence.

Der vil være ugentlige lyd-anbefalinger - musik, podcasts og andet - og der vil blive produceret egne BOKcasts (podcasts).

Den succesfulde ordning »BOK-2-Go«, hvor borgere kan bestille bøger, som langes ud gennem et biblioteks-vindue i bogposer i Nykøbing og Asnæs, fortsætter med udvidet åbningstid.

- I Borgerservice er der fuld tryk på tidsbestillingerne, særligt NemID fylder rigtig meget. Folk har brug for at få fornyet deres nøglekort for blandt andet at kunne tjekke test-resultater, fortæller Jesper Bertelsen.

Borgerservice er under corona-nedlukningen, hvor også bibliotekerne holder lukket, overgået til nødberedskab. Borgerne skal bestille tid og kan kun komme til, hvis de har meget vigtige formål med deres henvendelse.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk