19. oktober 2021
Det er ikke kun bilister, der ikke længere kan få adgang til Klint Kalkbrud, også gangbesværede og folk med barnevogne bliver forhindret.
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke kun bilister, der ikke længere kan få adgang til Klint Kalkbrud, også gangbesværede og folk med barnevogne bliver forhindret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handicappede forhindres adgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handicappede forhindres adgang
Odsherred - 07. december 2016 kl. 10:36
Af Martin Hoffmann Kønig

Træbommen ved Klint Havnevej bliver ikke umiddelbart fjernet, men den skal laves om. Det siger centerchef i Odsherred Kommune, Kirsten Gyalokay, der erkender, at bommen forhindrer folk i kørestol, med rollator eller blot en barnevogn i at gå ud til det Klint Kalkbrud, og det var ikke meningen, slår hun fast.

arrow Læs også: Formanden vil gerne rive bommen ned

Lene Danielsen, der er formand for Odsherred Kommunes handicapråd, undrer sig. I flere år har handicaprådet, blandt andet med byrådspolitiker Kim Mariegaards (Enhedslisten) deltagelse, udtalt sig kritisk om bomplanerne, uden at blive hørt.

Hun siger til dagbladet Nordvestnyt, at det vil glæde hende, hvis der nu endelig bliver lyttet til kritikken, men undrer sig fortsat over, at det først sker efter at bommen er blevet sat op og historien er kommet i avisen.

Også handicaprådets næstformand, Felex Pedersern (S), slår fast, at der ikke er noget positivt at sige om den opsatte bom, og han opfordrer til atd er hurtigst muligt findes en løsning.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk