18. januar 2020
Ann-Christina og Rikke Amholt er selv begejstrede for kalenderen med lokale mandlige pin up?er. Kalenderne slippes løs fra SuperBrugsen i Havnebyen lørdag, og overskuddet går til indkøb af julestjerner lygtepælene på Odden.
gallery icon

Se billedserie

Ann-Christina og Rikke Amholt er selv begejstrede for kalenderen med lokale mandlige pin up?er. Kalenderne slippes løs fra SuperBrugsen i Havnebyen lørdag, og overskuddet går til indkøb af julestjerner lygtepælene på Odden.
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halvnøgne mænd skal skaffe julepynt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvnøgne mænd skal skaffe julepynt
Odsherred - 11. oktober 2019 kl. 10:57
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odden: Der grines meget ved køkkenbordet hos Ann-Christina Andersson, som denne formiddag har fået besøg af Rikke Amholt.

De to kvinder er sammen med Tina Hansen hvert år med til at skaffe penge til de julestjerner, som de sidste to år har prydet lygtepælene i Havnebyen fra den 3. søndag i november og til julen er overstået.

De mange grin hænger sammen med, at man i år har valgt at producere en kalender hvor lokale mænd optræder i bar overkrop, og nu studeres fotografierne på kalenderen, som kan købes fra på lørdag i SuperBrugsen på Odden.

- Vi griner, fordi de mænd er super seje, og det hele jo er produceret med et glimt i øjet. Der er ikke skyggen af porno over den, siger Ann-Christina Andersson.

Julestjernerne koster 7700 kroner stykket.

- Vi har valgt en dyr løsning, så vi er sikre på at stjernerne vil være her bestandigt og så andre kan overtage dem en dag, siger Rikke Amholt.

Med de nye stjerner i år, kommer man op på 30 stjerner. Målet er at få indkøbt i alt 50 julestjerner.

- Det var slet ikke var svært, at finde 13 mænd, som ville optræde i bar overkrop. VI spurgte bare - og de sagde allesammen ja, siger Ann-Christina Andersson.

Det er Susser Preuss fra Odden, som har brugt sommeren på at tage billeder af de lokale pin-up'er.

- Og så har kalenderen naturligvis også noteret de vigtige datoer for aktiviteter på Odden, siger Rikke Amholt.

På samme måde har den lokale vinbonde fået september, fordi det er her, der skal høstes. I januar er det en topløs snow-boad entusiast, som suser ned ad en grøn græsbakke. Skovmanden - iført motorsav og hjelm - svinger saven i oktober.

- Og så er der april. Han er ekstra lækker, siger Ann-Christina Andersson.

Der grines igen. Med kærlighed. Hr April til hverdag er Ann-Christinas mand.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk