16. december 2017
Torben Arendal er uforstående overfor, hvem der kan have hacket hans partis hjemmeside. Foto: Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Torben Arendal er uforstående overfor, hvem der kan have hacket hans partis hjemmeside. Foto: Arkivfoto
Foto: Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hackere sætter en stopper for valgplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hackere sætter en stopper for valgplaner
Odsherred - 12. oktober 2017 kl. 19:02
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torben Arendal fra Nr. Asmindrup skulle egentlig have stået på stemmesedlen for sit parti Alternativet ved det kommende kommunalvalg.

- Nej, jeg har ikke noget med Uffe Elbæk at gøre. Jeg fandt på navnet først, men valgnævnet ville hellere give det til Uffe Elbæk, siger Torben Arendal.

Han er arkitekt, og har som en af sine mærkesager blandt andet kæmpet for bevaringsværdige bygninger i Odsherred. Odsherred-udgaven af Alternativet har ønsket at arbejde for produktion af lokale fødevarer, mod globalisering, men har også været fortaler for at tisse i haven, frem for at spilde rent vand på at skylle det ud i toilettet. Torben Arendal er en alsidig debattør med fingeren på lokalsamfundets puls, og havde set frem til, at skulle stille op med sit parti igen. Også selv om partiet nu skulle kaldes noget andet.

- Jeg er meget venstreorienteret, og ville gerne have siddet i byrådet og kæmpet mod blå blok og det blå socialdemokrati, men nu bliver det ikke til noget, siger Torben Arendal.

For tre uger siden opdagede han, at partiets hjemmeside var blevet hacket. Skærmen var sort med teksten »fucked by 7sign«.

- Jeg tror det er internationale hackere, som er blevet bestilt til at genere mig personligt. Men om det er CIA, Uffe Elbæk eller nogle andre, det har jeg ingen ide om. Men det fik mig til at tabe den sidste pust, så jeg nu har besluttet, at jeg alligevel ikke stiller op, siger Torben Arendal.

Ved kommunalvalget i 2013 fik han sammenlagt 29 stemmer.

- Jeg vil gerne sige mine vælgere tak for opbakningen i 2013, og beklage, at jeg ikke er med denne gang, siger Torben Arendal, som nu har meldt sig ind i Enhedslisten.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk