21. juni 2021
På fredag åbnes der op for vacciner i gymnastiksalen på Odsherreds Gymnasium, som på denne årstid, under normale omstændigheder, ellers ville være forbeholdt elevernes eksamener.
På fredag åbnes der op for vacciner i gymnastiksalen på Odsherreds Gymnasium, som på denne årstid, under normale omstændigheder, ellers ville være forbeholdt elevernes eksamener.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastiksal tages i brug som vaccinationscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastiksal tages i brug som vaccinationscenter
Odsherred - 13. maj 2021 kl. 08:17
Af Helene Nielsen

- Vi har fra et tidligt tidspunkt gennem Odsherred Kommune tilbudt, at vi gerne stiller faciliteter til rådighed, hvis der var brug for et vaccinationscenter i Asnæs, siger rektor på Odsherreds Gymasium, Niels-Peter Babalola Andersson.

På fredag bliver gymnasiets gymnastiksal derfor omdannet til vaccinecenter, hvor der kan tildeles vacciner fra tre stationer. Normalt bliver gymnastiksalen på denne tid af året benyttet til gymnasieelevernes skriftlige eksamener, men fordi der i år er færre eksamener på grund af corona, og Region Sjælland kun ønsker at benytte faciliteterne til vacciner om fredagen, går det næsten lige op.

- Der er en enkelt fredag, hvor vi har eksamener. Men så bliver der ikke vaccineret den dag, siger Niels-Peter Babalola Andersson.

Han synes det er et helt naturlig samarbejde mellem Regionen og gymnasiet.

- Vi skal selvfølgelig have dækket udgifter til rengøring og den slags, men ellers tager vi ikke betaling for at Regionen låner gymnastiksalen. Vi kan tilbyde fornuftige forhold, og nu løser vi opgaven, siger Niels-Peter Babalola Andersson.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk