19. juni 2021
I 91 år har unge som ældre kunnet dyrke motion og holde kroppen i form i Højby.  Det kan snart være slut. Foto:  Per Christensen
I 91 år har unge som ældre kunnet dyrke motion og holde kroppen i form i Højby. Det kan snart være slut. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikforening i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikforening i dyb krise
Odsherred - 25. maj 2021 kl. 06:36
Af Marianne Nielsen

På onsdag har resterne af den siddende bestyrelse i Højby Gymnastikforening indkaldt de omkring 300 medlemmer til en ekstraordinær generalforsamling.

Foreningen står pt. uden formand, mens næstformanden, kassereren og de øvrige medlemmer ikke ønsker genvalg til bestyrelsen.

Men generalforsamlingen, som blev holdt online den 5. maj løste ikke problemet, og sker det heller ikke onsdag aften, så må næste skridt være, at begynde processen mod en nedlæggelse af den mere end 90 år gamle gymnastikforening.

- Vi kan blive ved med at holde generalforsamlinger, men vi kan ikke blive ved med at køre uden en formand. Så der vil formentlig blive sat en proces i gang med at afvikle foreningen. og det er virkelig ærgerligt. Det er meget vanskeligt at få frivillige til både bestyrelsesarbejdet og som instruktører, og vi en del af os i bestyrelsen har været med i mange år, da vores børn var aktive i foreningen, fortæller Berit Kildegaard, der tidligere havde titel er næstformand, men i realiteten varetager både formands- og kassereropgaver i denne tid.

I alt skal der findes fem personer, som ønsker at bruge tid på bestyrelsesarbejdet. Findes de ikke, kan foreningen ikke fortsætte med at eksistere.

Berit Kildegaard så gerne, at nogle i den yngre generation, der selv har børn på gynastikholdene, træder til og giver et nap med opgaverne.

- Vi har ét nyt bestyrelsesmedlem, men ikke et, der har intentioner om at tage hverken en formand eller kassererpost, siger Berit Kildegaard.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk