13. juli 2020
En musikalsk fortælling om kærlighed, jalousi og stoffer. To elever har skrevet manuskript til forestillingen.
gallery icon

Se billedserie

En musikalsk fortælling om kærlighed, jalousi og stoffer. To elever har skrevet manuskript til forestillingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasium får fem stjerner for teaterkoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasium får fem stjerner for teaterkoncert
Odsherred - 30. november 2019 kl. 20:47
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Publikum er strømmet til Odsherreds Gymnasium de seneste tre dage. Onsdag, torsdag og fredag har eleverne opført årets teaterkoncert »Den frosne tid«, som eleverne har sat sammen helt uden brug af lærerkræfter.

- Vi har knoklet røven ud af bukserne, og har øvet i weekenderne. Der har været fuld knald på, fortæller Anders Jensen som går i 3. G. og har siddet i forestillingens PR-gruppe.

Det er også to elever, Freja Schønemann og Elena Matthews, som har skrevet manuskriptet, mens Tobias Yohannes, har taget sig af den musikalske sammensætning. Stykket har fået ros, og der har været fuldt besat på tilskuerrækkerne.

- Vi har solgt billetter gennem Safeticket i år. Det har også sat skub i salget af billetter. Der har været mindst 200 tilskuere hver aften, siger Anders Jensen.

Formand for kommunens børne- og uddannelsesudvalg, Søren With, så forestillingen onsdag aften, og giver følgende anmeldelse af stykket:

- Forestilling til 5 stjerner. En fantastisk oplevelse. Dejligt at se så mange unge mennesker hygge sig med et fælles projekt. Alt gik op i en større enhed, historien, scenografien, kostumerne, musikerne, sangerne og ikke mindst de fantastiske skuespillere. Der var drama, følelser, tragedie, lykke og kærlighed også når den var svær. Der var budskabet om og holde sig fra stoffer. Hørt i kaffekøen i pausen: Sikke mange talenter og gode sangere i har her oppe i Odsherred. For mig kommer den ind på top 5 oplevelser i 2019, skriver Søren With om »Den frosne tid«. Som dog også indrømmer, at anmeldelsen kan være en smule farvet af, at hans datter medvirkede i forestillingen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk