3. juni 2020
Billede
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasie-rektor: Vi er indstillet på anderledes eksamener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasie-rektor: Vi er indstillet på anderledes eksamener
Odsherred - 06. april 2020 kl. 21:10
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Genåbningen af Danmark, som statminister Mette Frederiksen, mandag aften har præsenteret på et pressemøde i Statsministeriet, kommer til at betyde en noget anderledes studenter- og hf-eksamen for afgangseleverne på Odsherreds Gymnasium. Og den udfordring er skolens rektor Niels-Peter Babalola Andersson klar til at løse:
- Vi indstiller os på at afslutte skoleåret uden de normale eksamener og venter på mere præcise udmeldinger om hvordan prøverne så skal afvikles, oplyser rektoren til Nordvestnyt. umiddelbart efter, genåbningsplanen blev præsenteret.
- Vi havde ikke forventet at skolen kunne åbnes umiddelbart efter Påske. Usikkerheden er nu, hvordan prøverne skal afvikles. Lærerne har været utrolig omstillingsparate under nedlukningen. Derfor er jeg sikker på, at vi også kan gennemføre de "nye" prøver tilfredsstillende. Det kan eleverne godt regne med, siger han videre.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk