10. maj 2021
Formand for Odden Gymnastikforening, Peter Nielsen, udpeger de mange skader på det 37 år gamle halgulv i Willemoeshallen. Foto: Helene Nielsen.
gallery icon

Se billedserie

Formand for Odden Gymnastikforening, Peter Nielsen, udpeger de mange skader på det 37 år gamle halgulv i Willemoeshallen. Foto: Helene Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gulvet er skøjteglat: Flere er kommet til skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gulvet er skøjteglat: Flere er kommet til skade
Odsherred - 10. april 2021 kl. 06:30
Af Helene Nielsen

- Du kan prøve at se her. Der er revner i gulvet over det hele, og man kan se samlingerne i betonen gennem plastikgulvet, siger Peter Nielsen.

Han er formand for Odden Gymnastikforeningen, og har igennem 22 år været en flittig bruger af Willemoes-hallen, som ligger i forbindelse med Odden Skole. Hallen blev indviet i september 1984, og det dengang meget smarte og næsten vedligeholdelsesfrie grønne vinylgulv, er efterhånden mærket af tidens tand.

- Gulvet er skøjteglat. Flere lærere på skolen er kommet til skade, fordi de er faldet på gulvet. Dem der spiller bold eller badminton, skal hele tiden passe på, at de ikke skvatter. Vi har flere gymnastikhold med ældre mennesker, hvor den ældste er 95 år. Det vil være rigtig skidt, hvis de falder på gulvet, siger Peter Nielsen.

Han har rettet henvendelse til Odsherred Kommune flere gange gennem de sidste ti år, og mener den manglende vedligeholdelse af gulvet hænget sammen med, at hallen for nogle år siden overgik fra kultur- og fritid-afdelingen til børn, unge og familier-afdelingen, da hallen blev en del af Odden Skole.

- Jeg tror ikke de har råd til, at skifte sådan et gulv. Det koster sikkert omkring 300.000 kroner, og det er da også mange penge, men det er nødvendigt. Det giver jo ikke mening, hvis folk kommer til skade, fordi de dyrker idræt på det glatte gulv, siger Peter Nielsen.

Formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S), har ikke hørt om problemerne med halgulvet på Odden.

- Jeg kender ikke til sagen, men vil tage det med som et punkt på udvalgsmødet i næste uge. Vi skal have sat noget i gang, og så lader vi dem, der har forstand på den slags, kigge nærmere på gulvet, siger Søren With.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk