7. maj 2021
Folketingsmedlem og gruppeformand Mette Abildgaard (K) fortæller i Hørve om livet på Christiansborg. PR-foto
Folketingsmedlem og gruppeformand Mette Abildgaard (K) fortæller i Hørve om livet på Christiansborg. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppeformand fortæller om livet på Borgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppeformand fortæller om livet på Borgen
Odsherred - 30. marts 2018 kl. 15:30
Af Niels Sørensen

Mette Abildgaard er folketingsmedlem og formand for den konservative folketingsgruppe. Hun og hendes mand købte for et par år siden et sommerhus på Vig Lyng, hvor de gerne tilbringer weekender og ferier. Derfor har den lokale konservative vælgerforening haft held til at invitere Mette Abildgaard til at holde foredrag, der er åbent for alle interesserede, søndag den 8. april klokken 11 i medborgerhuset på Nørregade i Hørve. Emnet er, hvad der aktuelt rører sig på Christiansborg, og det vil være muligt at stille spørgsmål til Mette Abildgaard.

- Første gang jeg hørte om Mette, var i foråret 2007, hvor Brian Mikkelsen forslog hende som ny folketingskandidat. Der var ingen i kredsen, der kendte Mette, og det var nok den direkte årsag til, at der var generel enighed om, at det var lige lovligt risikabelt at satse på den dengang 18-årige gymnasieelev fra Jylland som ny folketingskandidat på Sjælland, fortæller Ulla Margrethe Hansen fra den konservative vælgerforening i Odsherred.

Arrangementet er gratis, men ønsker man at deltage i den efterfølgende frokost, kræver det tilmelding til den konservativ vælgerforening i Odsherred.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk