22. september 2020
I et oplæg som skal drøftes på Grønt Råd Odsherreds næste møde er der både overordnede og helt konkrete bud på indholdet af en naturpolitik for Odsherred.  Foto: Frederik Johansen
I et oplæg som skal drøftes på Grønt Råd Odsherreds næste møde er der både overordnede og helt konkrete bud på indholdet af en naturpolitik for Odsherred. Foto: Frederik Johansen
Foto: FOTO: Frederik Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt Råd diskuterer naturpolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt Råd diskuterer naturpolitik
Odsherred - 14. februar 2020 kl. 19:57
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede i slutningen af maj 2019 bad formanden for Grønt Råd Odsherred Paw Pedersen (DF)rådet om at sætte udarbejdelsen af den naturpolitik for Odsherred på dagsordenen.

Det er meningen, at rådet skal komme med et udkast til en naturpolitik, som så skal vedtages først i miljø- og klimaudvalget og senere i byrådet.

I løbet af efteråret blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af medlemmer af rådet, som skulle arbejde videre med planerne, og så præsentere et udkast til drøftelse på rådets møde den 27. februar i år.

Arbejdsgruppen bestod af Ivan N. Andersen (ildsjæl), Susan Baca (ildsjæl), Gunni Ærtebjerg (ildsjæl), Nora Tams (DN), Brian Jensen (Friluftsrådet).

Gruppen har nu barslet med et oplæg, som skal tages op på Grønt Råd Odsherreds næste møde torsdag den 27 februar.

Gruppen har kaldt oplægget: Giv naturen plads - et oplæg til idékatalog ved udformning af kommunal naturpolitik for Odsherred Kommune.

Foruden en del overordnede betragtninger giver den 34 siders præsentation en del helt konkrede eksempler fra Odsherreds natur.

Oplægget peger på et muligt pilotområde øst for Unnerød, hvor der er cirka 30 vandhuller, der kunne være et demonstrationsprojekt for oprensning og reetablering.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk