17. maj 2021
Chloe og Luca di Mambro har forpagtet Gundestrup Grill og genåbner stedet til august. Foto: Marianne Nielsen
Chloe og Luca di Mambro har forpagtet Gundestrup Grill og genåbner stedet til august. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grillbar genåbner til august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grillbar genåbner til august
Odsherred - 24. juli 2018 kl. 10:59
Af Marianne Nielsen

Siden begyndelsen af juli har Gundestrup Grill været lukket. Forpagteren gennem fire måneder kastede at uvisse årsager håndklædet i ringen og forlod stedet i utide. Men nu er der udsigt til at grillen genåbner. Mandag aften fik et nyt forpagterpar officielt overdraget nøglerne til stedet af ejerne, Tina og Bettina Dyrekær.

arrow Læs også: Alle ville læse om badeforbuddet

Chloe og Luca har erfaringer med sig fra det københavnske restaurantmiljø, og italienske Luca har intentioner om at tilføje ægte italienske pizzaer og pastaretter til menukortet.

- Luca er italiener, så han vil lave italiensk mad. Men de store is og burgerne vil stadig være der, og vi gradvis tilføje elementer til menuen, fortæller Chloe.

Parret flyttede til Odsherred for halvandet år siden med ønsket om en mere landlig tilværelse og har indtil nu pendlet til København, hvor Chloe er restaurantschef og Luca er kok.

- Nu kan vi gå på arbejde, for vi bor cirka fem minutters gang fra Gundestrup Grill, forklarer Chloe.

For grillbarens ejere betyder nøgleoverdragelsen at nattesøvnen ikke længere skal forstyrres med bekymringer om stedets fremtid.

- Nu kan vi sove lidt mere roligt om natten. Vi har været ekstremt kede af det over at forretningen har været lukket midt i højsæsonen. Det er jo både økonomisk og psykisk, at det har været et hårdt slag for os begge to. Men nu håber vi, at kunderne vil bakke op om det nye forpagterpar, siger Tina Dyrekær.

Det nu tidligere forpagterpar, Carina Jensen og Thomas Jacobsen, kan forvente et retsligt efterspil, siger Tina Dyrekær.

- Han valgte jo bare at smide kniven og skride, og lade være med at betale husleje. Når vi har styr på alle vores juridiske ting, så kommer der et retsligt efterspil. De har jo misligholdt kontrakten og bare stukket af, uddyber hun.

Thomas Jacobsen har tidligere meddelt Nordvestnyt, at han ikke er interesseret i at kommentere sagen.

arrow Badeforbud på populære strande
30. juli 2018 kl. 11:56 Opdateret: kl. 12:00
arrow Grillbar lukket med øjeblikkelig virkning
03. juli 2018 kl. 19:30 Opdateret: kl. 20:11
arrow Kendt campingplads er blevet solgt
24. juni 2018 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:54
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk