13. november 2019
Foto: Odsherred Forsyning
gallery icon

Se billedserie

Foto: Odsherred Forsyning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gravede spildevandsledning over på første arbejdsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gravede spildevandsledning over på første arbejdsdag
Odsherred - 18. juni 2019 kl. 07:33
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med ombygningen af Odsherred Forsyningens Renseanlæg i Højby på Ellinge Mosevej, ramte entreprenøren mandag aften en spildevandsledning med gravemaskinen.

Det betød udslip af spildevand på anlægget som varede i omkring halvanden time og cirka 400 m3 spildevand løb ud på jorden, og fortsatte til en nærliggende mark.

Beredskabet blev tilkaldt, da udslip af denne slags kan være miljøforurenende, men de kørte fra stedet igen, da de vurderede at situationen var under kontrol.

Fem slamsugere arbejdede mandag aften på stedet, for at rydde op efter udslippet, og tømme det store bassin på anlægget, så ledningen kunne repareres, mens en lastbil blev sendt fra Odense til Odsherred med reservedele.

Manden der førte gravemaskinen, havde første dag i sit nye job. Og var meget ked af situationen, oplyser direktør i Odsherred Forsyning, Fanny Villadsen

- Men den slags kan ske, når man laver anlægsprojekter af den her størrelse, så no hard feelings overfor vores graveentreprenør, og heldigvis kom ingen til skade, siger tilføjer hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk