18. september 2021
Asgaard på Åsevangsvej danner for tredje år rammen om en helt gratis rockfestival. De tre venner Peter Karlsson (t.v.), Tonny Lynge (midten) og Levi Hoffmann (t.h.) er ildsjælene, der lægger tusindvis af arbejdstimer i arrangementet. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Asgaard på Åsevangsvej danner for tredje år rammen om en helt gratis rockfestival. De tre venner Peter Karlsson (t.v.), Tonny Lynge (midten) og Levi Hoffmann (t.h.) er ildsjælene, der lægger tusindvis af arbejdstimer i arrangementet. Foto: Marianne Nielsen
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis rock for tredje år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis rock for tredje år i træk
Odsherred - 31. august 2018 kl. 05:58
Af Marianne Nielsen

Tonny Lynge, Peter Karlsson og Levi Hoffmann har arbejdshandskerne på og ærmerne smøget op. Der er kun få dage til strømmen sættes til og der bliver skruet op for musikken på Tonny Lynges gård på Åsevangsvej mellem Høve og Asnæs. Garagen er forvandlet til backstageområde og garagen er en scene med plads til at lade sig hylde af publikum, når musikerne giver den gas på instrumenterne på lørdag. Lige nu er det dog whiteboardet med to-do-listen, der fylder på scenegulvet.

- Det begyndte for et par år siden, hvor mit band, Overload gerne ville spille for andre, og derfor byggede vi en scene i garagen og inviterede til en slags havefest. Der kom 300, fortæller Tonny Lynge.

Det udviklede sig, og sidste år deltog en række amatørbands. I år har flere professionelle bands fundet vej til festivalprogrammet.

- Strawberry Slaugtherhause er jo startet op igen. I 90'erne var de vel Danmarks svar på Green Day, fortæller Levi Hoffmann, der selv spiller i et kopiband med umiskendelig rocklyd.

Asgaard Rock Festival havde sidste år omkring 700 gæster, som kom for at motionere rockattituden.

- Her kommer både folk i habit og i overalls. Alle, der godt kan lide rockmusik, og programmet i år spænder lige fra punkrock til sydstatsrock til 80'er rock. Vi har ikke to bands med der spiller det samme, siger Peter Karlsson.

Entreen er gratis og der er tilmed mulighed for at campere. Men drikkevarer og mad skal man betale for.

Sidste år var temaet hilbilly med halmballer og hø i lommerne. Det er i år skiftet ud med fredstegn og Woodstock-feeling.

- Det er peace, love and rock n'roll og en hyldest til rockrevolutionen, lyder det fra de tre ildsjæle.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk