15. oktober 2019
Der er gratis buskort til de ældste elever i folkeskolen med mere end 5 kilometer til skole. Foto: Anja Lykkeberg.
Der er gratis buskort til de ældste elever i folkeskolen med mere end 5 kilometer til skole. Foto: Anja Lykkeberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis buskort til skolebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis buskort til skolebørn
Odsherred - 12. juni 2019 kl. 11:03
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med den nye skolestruktur får eleverne de ældste klasser mulighed for frit at søge mellem overbygningsskolerne i Vig, Højby, Asnæs, Fårevejle og Nykøbing. Et enigt børne- og uddannelsesudvalg vedtog på møde tirsdag, at de elever som får længere end fem kilometer til skole, skal have gratis buskort med i lommen, så transporten bliver betalt.

- Forældre er ved at søge om overbygning til deres børn fra næste skoleår, så vi kender ikke tallene for, hvor mange elever der vil være, som eventuelt vælger en skole, som ligger længere væk. Det er dog min vurdering, at det vil være et fåtalt af elever, som vælger en overbygning på en skole, som ligger længere væk, siger formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S).

Der er derfor heller ikke noget bud på, hvad den gratis transport vil få af økonomiske konsekvenser for Odsherred Kommune i det kommende skoleår.

Søren With forventer, at der muligvis vil blive en større spredning i valg af overbygning, når de pågældende skoler får en mere tydelig profil.

Endnu er det kun skolerne i Højby og Vig, som har lagt sig fast på en klar profil med bevægelse i Vig og IT i Højby, siger Søren With.

hen

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk